Meteen naar de inhoud

Clear Horizon

Tickets

Clear Horizon - concert - 6 mei - Vermaning, Westzijde 82, Zaandam

Clear Horizon laat de vonken van van hun vrolijke muziek overspringen op het publiek. Levenslustige Old-Time country, opzwepende bluegrass, ontroerende countryliedjes, kortom een eigen unieke draai aan het genre met zelfs hier en daar een gearrangeerd eigentijds popliedje. Meerstemmige zang door twee zangeressen, begeleid door contrabas, banjo, mandoline, dobro, gitaar en autoharp. 

De Vermaning

De Vermaning (ook bekend als De Vertoeving) in Zaandam stamt uit 1687. Het houten doopsgezinde kerkgebouw is uitgegroeid tot een ware cultuurspot. “De Verrassing” naast De Vermaning is een uitstekende horecafaciliteit die het nóg aantrekkelijker maakt om culturele activiteiten in de kerk te bezoeken.

De Vermaning Westzijde 82 Zaandam

In het voorprogramma speelt en zingt het duo Folkust een mengeling van popfolk, Americana, Iers en country, maar ook liedjes die zij mooi vinden buiten die genres.

Tickets

Kies het aantal kaarten en vul de velden met uw naam en e-mailadres. Meteen na verzending ontvangt u een betaalverzoek. Zodra de betaling is voldaan sturen wij u een email met door u bestelde kaarten. Gebruik ons contactformulier als u vragen heeft.