Ga naar de inhoud

Clear Horizon

Clear Horizon - concert - 6 mei 2023 - Vermaning, Westzijde 82, Zaandam

Clear Horizon laat de vonken van van hun vrolijke muziek overspringen op het publiek. Levenslustige Old-Time country, opzwepende bluegrass, ontroerende countryliedjes, humor tussen de nummers, kortom een eigen unieke draai aan het genre met zelfs hier en daar een gearrangeerd eigentijds popliedje. Meerstemmige zang door twee zangeressen, begeleid door contrabas, banjo, mandoline, dobro, gitaar en autoharp.

De Vermaning

De Vermaning (ook bekend als De Vertoeving) in Zaandam stamt uit 1687. Het houten doopsgezinde kerkgebouw is uitgegroeid tot een ware cultuurspot. De Vermaning is goed bereikbaar: op loopafstand van het NS station en vlakbij de Dam, het plein met het standbeeld van Tsaar Peter de Grote, het uitgaanscentrum van Zaandam met restaurants, café’s en bars. In het centrum is ruim voldoende parkeergelegenheid. “De Verrassing” naast De Vermaning is een uitstekende horecafaciliteit die het nóg aantrekkelijker maakt om culturele activiteiten in de kerk te bezoeken.

De Vermaning Westzijde 82 Zaandam

In het voorprogramma speelt en zingt het duo Folkust een mengeling van popfolk, Americana, Iers en country, maar ook liedjes die zij mooi vinden buiten die genres.